معرفی
به بهانه ماه مبارک رمضان
خوشمزه گیلانی
رشته خشکار
خلاصه :
رشتهخُشکار یکی از شیرینی های سنتی گیلانی است. این شیرینی به عنوان شیرینی ویژهٔ ماه رمضان مورد استفاده قرار میگیردرَشتهخُشکار یکی از شیرینی های سنتی گیلانی است. این شیرینی به عنوان شیرینی ویژهٔ ماه رمضان مورد استفاده قرار میگیرد که در گیلان و بهویژه رشت برای افطار آماده میشود .
نام این شیرینی نیز برگفته از نام این شهر هست بامعادل فارسی خشکارِ رشت.
مواد اصلی این شیرینی خوشمزه ،آرد برنج، شکر، مغز گردو و ادویهجات معطر نظیر هل و دارچین است.رشتهخشکار بر روی یک سینی مسی داغ آماده میشود و پس از تحویل به مشتری باید آن را در خانه با کمی کره یا روغن تفت داد. سپس آن را در شربتی درست شده از آب، شکر، دارچین و هل قرار داده و پس از چند ثانیه و شیرین شدن، نوش جان نمود.
رشته شامل آرد برنج است که با وسایلی خاص و به وسیله سینی مسی گرم و شانه مخصوص این کار که از برنج ساخته میشود به نام قیف یا شانه مخصوص رشته ریزی گفته میشود، تهیه ميگردد. خشکار علاوه بر این دارای محتویاتی داخلی است که در داخل شکم آن در هنگام تهیه قرار داده میشود.
امیدوارم شما هم در ماه مبارک رمضان این شیرینی خوشمزه را تهیه کرده و هنگام افطار نوش جان کنید.
عکس ها و فیلم ها از بازار سنتی شهر رشت تهیه شده است.
زهرا خیرآبادی سلام
۶ سال پیش
♡파테메♡
۴ سال پیش
♡파테메♡
۶ سال پیش
♡파테메♡
۴ سال پیش